Where to stay

Affittacamere Stonehouse Accommodation

Inside the village of San Ginese di Compito, along an inner road surrounded by meadows.

 

At the entrance we find an electric gate. The structure is entirely fenced and in front of the entrance there is a vast paved courtyard used as car park. The house, on three floor, has two main entrance on the ground floor: one on the left that leads to the apartaments and one on the right that leads to the shared living room with fireplace. In the living room there also is the staircase that leads to the first floor, where we find two double bedrooms and the bathroom with shower, bath and washing machine. On the same floor there are also the rooms of the owners. The apartaments are vast and luminous. The rooms show the passion of the owners for the mountain: on the walls there are many pictures from all over the world. The apartaments are characterized by the presence of big windows and mandolates. The furniture is bright and comfortable and is characterized by the presence of the mezzanine used in the ceiling and in the mandolate. Outside the house there are the courtyard, in summer equipped with tables and chairs, the little pool and the kitchen garden.